Project "In gedachten..."

Van project naar een boek!

Begin dit jaar (2021) ben ik begonnen met dit mooie project! 

Zwart-wit foto's van 55+ modellen bij natuurlijk licht, in hun eigen omgeving. Dmv vragen laat ik u aan mooie, dierbare, bijzondere herinneringen denken. De vragen zijn voor alle modellen hetzelfde maar de herinneringen zijn allemaal verschillend. 

Ik heb de eer om als fotograaf meegenomen te worden naar deze herinneringen van de modellen, waardoor er bij mij ook van alles boven komt. 

Er werd me gevraagd wat ik met de foto's ging doen; "Nou voor mijn portfolio, om mezelf uit te dagen en te delen met anderen" Ga je er een boek van maken, je kunt het uitgeven, concept met de herinneringen en portretten is bijzonder... En ja zo is het balletje gaan rollen om alle portretten in een boek samen te brengen. 

In november gaan we het boek uitgeven, zodat u door het kijken naar de foto's en lezen van de tekst aan uw herinneringen gaat denken. Of samen met familie, vrienden in gesprek raakt. Alleen genieten van de prachtige portretten kan natuurlijk ook!

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van het boek "In gedachten..." of meer informatie? Stuur mij een mailtje. 

Wilt u ook zulke foto's van u zelf? Stuur een mailtje! 

Natuurlijk houden we ons aan de RIVM richtlijnen.