Zolang wij herinneren, zal jij bestaan

Ze had de foto’s nog niet gezien maar bedankte me voor het laatste half uurtje samenzijn met haar partner “Ik heb haar de laatste maanden niet meer zien glimlachen tot nu…”

Voor de laatste keer...
Nog even samen elkaar voor de laatste keer bewust vasthouden, lachen, strelen, praten, samenzijn.
Op het moment zelf was ik belangrijk, niet de foto’s zelf. Het ging erom dat ik er even helemaal voor hen was (met een fotocamera als instrument) wat er voor kon zorgen dat ze heel bewust op een fijne, ontspannen manier afscheid konden nemen van elkaar.

Waardevol
In de periode voor het afscheid (terminale fase) kunnen de momenten met familie en/of vrienden vastgelegd worden. In de toekomst zullen de foto's een heel waardevol aandenken worden. Het zijn de laatste indrukken van liefde, verbinding en samenzijn.

Een uitje met het gezin, samen een fotosessie in het bos, samen zijn met een hapje en drankje, de laatste verjaardag zijn enkele voorbeelden. Alle tijd voor elkaar hebben en ik zorg voor het vastleggen van de mooie herinneringen die jullie maken. 

Fotosessie
Het kan ook zijn dat jullie speciaal een fotosessie willen en dan laat ik jullie op een natuurlijke en ongedwongen manier poseren. Dit doe ik met vragen, opdrachten en spelletjes, zo komt de echte lach en zoals je bent naar voren. Plezier, samenzijn, emoties en aandacht voor elkaar staan centraal in de fotosessie.

Een verhuizing
Een verhuizing naar een zorginstelling maakt dat er afscheid genomen gaat worden van het huis, de buurtjes, de straat, een groot deel van je leven. Ik kan voor jullie de sfeer en herinneringen in het huis en omgeving vastleggen, voordat het later leeg gehaald of verkocht wordt.

Als een regenboog vol kleur
Als een zonnetje heel fel
Een herinnering zo dierbaar
In gedachten geen vaarwel.


Herinneringen vastleggen op audio en tekst is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

 
E-mailen
Bellen