Stil geboren

De eerste kennismaking en meteen afscheid nemen... 

Jullie leren je kindje kennen en maken herinneringen in de dagen tot de uitvaart. Een klein haarlokje, samen jullie kindje verzorgen, vast houden, een kistje, mandje, wiegje uitzoeken en opmaken.
Foto's maken, herinneringen vast leggen. Hoe fijn is het om even heel bewust samen met en dichtbij jullie kindje te zijn en geen zorgen te maken om de foto's. Als fotograaf kan ik in de dagen voor het afscheid dit vastleggen. 

Wanneer je al weet dat je kindje stil geboren wordt, kan ik bij de bevalling aanwezig zijn. Het bevallen is extra zwaar en verdrietig.  Voor het verdriet kan het helpen dat jullie een actieve en tastbare herinnering hebben aan de geboorte van jullie kindje en kennismaken met jullie kindje.

Als ik bij jullie thuis kom om de foto's te maken gebeurd dit op een natuurlijke, ongedwongen en respectvolle manier. Ik zal detailfoto's maken en foto's samen als gezin. Als jullie nog wensen of verzoeken hebben geef het vooral aan. De flitser zal ik niet gebruiken.

Altijd komt er een fotoalbum met veel zorg gemaakt. Als troost, een tastbare en blijvende herinnering dat jullie helpt bij het rouwproces.Je bleef niet
Toch blijf je
Leef je
Voor altijd in mijn hart


 
E-mailen
Bellen